Butter chicken "RetNemt"
20-30
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Butter chicken "RetNemt"

Klassisk indisk ret, som blev skabt i 1950'erne på restaurant Moti Mahal i New Delhi.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Løg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
20 g
Karry
1 spsk
Garam masala
½ spsk
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Hakkede tomater
½ dåse
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 837 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 95 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
  2. Skræl løg, hvidløg og ingefær og hak det hele fint. Varm en gryde op med 1 spsk smør og steg det hele ved middelvarme i 5 min.
  3. Tilsæt karry og garam masala. Steg med 1 min. Tilsæt fløde, tomater og hvidvinseddike. Kog videre et par min. Smag til med salt og peber.
  4. Skær kylling mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kyllingen ved høj varme i 2-3 min. til de får lidt farve.
  5. Kom kyllingen i saucen og kog det sammen i ca. 5 min. mere.
  6. Hak koriander groft og drys over retten. Servér med de kogte ris.